sommarvädret slår till

Värmen i landet slår till på alla håll och i eftermiddag får vi hoppas att även svensson kan tänka sig besöka de allsvenska arenorna. Konstigt nog fick HIF beröm för sin publiksiffra på runt 10K när laget hade chans att ta sin 4e raka seger mot ett intressant Syrianska på ett soldränkt olympia, kan även tillägga att man sänkt biljettpriserna på vissa sektioner till 40sek. Ja ja vi kan inte förvänta oss att alla städer har lika hängivna fans som i Malmö Göteborg och på Söder...

I dagens Aftonbladet går det att läsa om hur missnöjet bland spelarna i DIF stiger, tydligen är de inte nöjda med hur klubben sköts.. Scenariot är lite samma som i föregående års bajen, där missnöje läckte ut bland media under säsongen. Kanske är dags för spelarna att börja prestera själva innan man springer till pressen och gråter ut.

Idag har Gais chansen att återta serieledningen borta mot Mjällby, en match man förlorade förra säsongen med 3-0 efter en genomusel insats. I år ser vi dock ett annat Gais med bra mycket större självförtroende i truppen och man kommer garanterat att bjuda upp till bättre kamp i år, truppen ser starkt ut även om man idag saknar ett par duktiga spelare som Mårtensson har man ändå bra teckning på bänken som kan gå in och prestera i dess ställe.

All heder åt Gais och resterande klubbar som spelar ikväll men under dagen kommer de flesta blickarna riktas till  Borås Arena där Elfsborg tar emot Malmö FF som ännu inte tappat poäng i årets allsvenska. Elfsborg har börjat knackigt och har egentligen inte råd att förlora idag då man isådana fall skulle vara 11 pinnar efter MFF efter 5 omgångar. Den här matchen har potential att bjuda på högkvalitativ underhållning och det skulle inte förvåna om vi redan här få se årets match.

Later.. // Utbrytaren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0