Några reflektioner inför dagens matcher

Vi har inför eftermiddagen tre stycken intressanta matcher att följa..

Syrianska - Häcken kickar igång 14:00 , Syrianska som tippats relativt högt av den aktade mediakåren har börjat förhållandevis svagt, här möter man ett Häcken som kommer med gott självförtroende efter en imponerande vinst i göteborgsderbyt mot IFK i senaste omgången. Därför borde allt tala för en ny Häcken vinst men laget har en förmåga att prestera mindre bra mot väntat sämre motstånd så det skulle absolut inte förvåna om Syrianska tar sin första trepoängare och slår Häcken med 2-0.

Klockan 16:30 kickar de resterande 2 matcherna för dagen igång, AIK har  som bäst mäktat med ett kryss på borås arena och lär får svårt även idag, dock har försvarsspelet hittills visat sig vara riktigt starkt och i kombination med åtminståne En Bangura i anfallet kan de möjligtvist plocka med sig en pinne hem till Karlberg. Tips 1-0 el 1-1

Ej att förglömma Trelleborg - Norrköping och en match där TOM Prahl har en bra chans att visa Sverige att Trelleborgs kassa säsongsstart bara berott på tillfälligheter och skador. Nkp har dock en stark trupp med mycket självfötroende i laget så här inledningvis iallfall, dock är de inte vana att spela allsvenskt nere på Vångavallen, en match där många erfarna lag gått på pumpen de senaste åren. Förmodligen går Nkp ut för hårt och blir straffade med en 3-0 a i arslet.

// Utbrytaren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0